På Drevviken

Med tanke på att det varit under -10 grader på morgonen hela veckan så kunde man denna lördagmorgon vakna till bara -4 grader och detta betyder då även fiske.
Drevviken stod på tur och vi var på plats straxt innan soluppgång. Faktiskt riktigt bra väder med en obefintlig vind och bara ett lätt molntäcke. Dagen först gädda högg redan straxt efter 8 och vi anade bra fiske. En fantastisk matgädda, kort och tjock, på 3,6 kg. Men den fick gå tillbaka som så många andra gäddor. Kan inte direkt påstå att det blev någon direkt huggsexa på förmiddagen. 4 fäll med 4 gäddor på 4 timmar är inget  som direkt livar upp stämningen. Straxt efter 11 hade vi dock en gös fram till iskanten men det enda som som jag fick se var den guldgula bakdelen som med en kraftfull rusning i sista sekund slet sig fri. Bådar i och för sig gott inför framtiden då vi nu vet var vi skall fiska. Nytt försök nästa helg!

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna