Åter på Måsnaren

I torsdags kväll bestämde vi att det inte skulle fiskas kopplat till den väderleksprognos som meddelats. -10 grader och dimma kändes inte helt ok att gå ut i.
På fredag förmiddag hade SMHI fullständigt ändrat prognosen vilket gjorde att nytt beslut togs och mört inhandlades fredag kväll. Väl ute på Måsnaren var första angelstället på plats runt 8 och precis som förra helgen var vi klara med utsättningen straxt före 9 och första hugget kom precis när vi hällt upp en välförtjänt kopp kaffe.  Väl framme vid hålet kunde jag konstatera att öglan låg precis vid hålkanten så det gällde att anpassa mothugget för eventuell gös. Och mycket riktigt var det en gös på kroken. En snygg 3 kilos kom upp utan större protester. Precis när vi var klara med gösen fick vi en gädda. Precis som förre helgen tog därefter huggen slut och vi ägnade tiden till att sola och rensa hålen från is. Vid 11 tiden kom dimman krypande och gjorde det svårt att se alla ställen så vid 12 tiden så packade vi ihop.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheterna